Mapname
Gametype
Spelers 0/0
LL13: Inschrijvingen
  • Status: GESLOTEN
  • Inschrijvingen: 20

Waarvan:
  • Crewleden: 3/20
  • Geaccepteerd: 20/20
  • Betaald: 19/20

Forum Tracker
WhatPulse Tracker
Rank: 581
Percentage: 0.02%
Members: 15
   
Keys: 94.351.114
Clicks: 42.241.282

Landalism 13 tussen Kerst en Oud & Nieuw

28 november 2010

We hebben er allemaal lang op gewacht, maar nu is het dan toch eindelijk zover: Landalism 13 is in aantocht!  Na ruim twee jaar wachten kunnen we het stof weer van de switch vegen en de UTP-kabels uit de kast trekken.

Landalism 13 zal gaan plaatsvinden in de kerstvakantie en wel op 29 en 30 december 2010. Genoeg tijd om uit te buiken na de kerst en op tijd om weer fit te zijn voor oud en nieuw dus. Als locatie is er een loods op industriegebied Honderland in Maasdijk beschikbaar.

De inschrijvingen zullen vandaag gelijk geopend worden, dus schrijf je gelijk in! De eentreeprijs is net als voorheen 15 euro p.p. We hopen weer op een boel deelnemers, dus trommel al je maten op.

De tijd heeft niet stilgestaan sinds de laatste Landalism. Dus we zullen waarschijnlijk wat andere games gaan zien naast de klassiekers als UT2004 en CoD4. Om een idee te krijgen wat iedereen speelt op het moment hebben we een topic op het forum aangemaakt.

Ons oog is gevallen op een heel toffe mod voor UT2004: DeathBall. Dit is een balspel, lijkend op voetbal, waarin je met behulp van teamwork moet proberen te scoren in het doel van de tegenstander. Je kunt elkaar wegbeuken, mooie combinaties maken, volleyen en effectballen schieten. Lots of fun dus. Dus check die mod vast even! Het is vrij makkelijk te leren, dus geen zorgen.


Unreal Tournament 2004 met de DeathBall-mod

Er zal uiteraard een toernooi worden georganiseerd en als het even kan zelfs twee of drie. Als je dacht dat we twee jaar stil hebben gezeten, dan heb je het mis, want in de tussentijd hebben we een toernooisysteem ontwikkeld dat onder andere automatisch uitslagen van wedstrijden uit de wedstrijdservers uitleest en noteert.

Meer informatie, zoals wat je mee moet nemen en het adres van de locatie, zal nog volgen.

Schrijf je nu in!