Mapname
Gametype
Spelers 0/0

 

LL13: Inschrijvingen
  • Status: GESLOTEN
  • Inschrijvingen: 20

Waarvan:
  • Crewleden: 3/20
  • Geaccepteerd: 20/20
  • Betaald: 19/20

Forum Tracker
WhatPulse Tracker
Rank: 581
Percentage: 0.02%
Members: 15
   
Keys: 94.351.114
Clicks: 42.241.282

Algemene Bepalingen

Algemene Voorwaarden

1. Betaling
Betalingen dienen vooraf te gebeuren. Je kunt de betalingen overmaken naar de bankrekening 3681.68.166 ten name van Erik van Paassen te Naaldwijk. Ter plekke contant betalen is geen optie meer.

2. Inschrijven
Als je inschrijft en je inschrijving wordt geaccepteerd, dan betekent dit dat je entreegeld moet betalen, ook als je bijvoorbeeld later afzegt. Je bent dan opgenomen bij het begroten en kunt daarom niet meer onder de betaling uit. Het is niet mogelijk je inschrijving te annuleren zowel vr-, als nadat deze geaccepteerd is. Inschrijven betekent tevens dat je akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.

3. Weigeren inschrijving
De crew van Landalism mag, zonder opgaaf van reden, inschrijvingen weigeren. Landalism is gestart als een LAN-Party voor vrienden van de crew, en is dat grotendeels nog steeds. Het enige verschil is dat, met toestemming van de crew, vrienden ook weer vrienden mogen uitnodigen. Elke inschrijving moet daarom worden gekeurd. Het accepteren van een inschrijving kan altijd worden teruggedraaid.

4. Kortingen
Het is op geen enkele manier mogelijk korting te krijgen op de entreeprijs. Er zijn bijvoorbeeld geen aparte prijzen voor een halve in plaats van een hele dag.

5. Schade

         5.1 Schade aan eigendommen
         De crew van Landalism is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen.
         Je bent verantwoordelijk voor je eigen apparatuur en andere bezittingen.

         5.2 Schade aan het gebouw
         Wanneer iemand schade toebrengt aan het door Landalism gehuurde
         gebouw, kan de schade volledig op deze persoon worden verhaald.

6. Huisregels
Iedereen die deelneemt aan een LAN-Party van Landalism dient de onderstaande huisregels in acht te nemen.

 

Huisregels

1. Eten & Drinken
Het is de bedoeling dat je voor je eigen eten en drinken zorgt tijdens de LAN-Party, uitgezonderd van de hoofdmaaltijden (lunch & patat 's avonds). Verder zullen er alleen tosti's worden verkocht.

2. Roken & Alcholholgebruik
Roken is alleen toegestaan buiten het gebouw. Alcoholgebruik is toegestaan, maar niet overvloedig. De crew mag bepalen wat dit inhoudt. Zie ook 8: Misdragingen.

3. Virussen
Wanneer er een computer besmet blijkt met een virus, wordt deze ontkoppeld van het netwerk, totdat de eigenaar van de PC het virus heeft verwijderd. De crew biedt hiervoor geen ondersteuning.
Denk eraan dat je schade kunt doen aan andere PCs en het netwerk, wanneer jouw computer besmet is met een virus. Dit valt ook onder Schade aan eigendommen, zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden.

4. Servers
Het is verboden om je eigen servers te draaien op Landalism, ook de ingebouwde fileserver in Windows. Dit om overbelasting van het netwerk te voorkomen. Gameservers zijn uiteraard wl toegestaan.
         PCs waarop belastende servers draaien, worden ontkoppeld van het netwerk totdat de serversoftware is uitgeschakeld.

5. Randapparatuur
Het is eveneens niet toegestaan om extra randapparatuur mee te nemen naar onze LAN-Partys, tenzij je toestemming hebt van de crew. Wat toegestaan is, zijn muis, toetsenbord, PC, monitor, headset en eventueel een gamepad, joystick of stuurwiel. Bijvoorbeeld boxen, scanners en printers worden gezien als overbodig.
Overbodige randapparatuur wordt in beslag genomen en kan na afloop van de LAN-Party weer opgehaald worden.

6. Netwerk- en stroomvoorzieningen
Het is TEN STRENGSTE VERBODEN om zelf aanpassingen te doen aan het netwerk. Je krijgt een netwerkpoort op de switch toegewezen en je computer wordt daarop aangesloten door een crewlid. Om te voorkomen dat stoppen doorslaan, krijg je ook een groep toegewezen. Er liggen in de zalen stekkerdozen met daarop een nummer. Je sluit jouw PC dan aan op de stekkerdoos met hetzelfde nummer als je groepnummer.
         Je moet zelf een stekkerdoos meenemen voor jouw apparatuur. Je krijgt n aansluiting op een centrale stekkerdoos en niet meer! Het is ook niet toegestaan om jouw stekkerdoos op de stekkerdoos van iemand anders aan te sluiten, dit moet altijd gebeuren op een centrale stekkerdoos!

         6.1 UTP-kabels
         Je dient zelf een UTP-kabel van ca. 15m mee te nemen om je computer te
         laten aansluiten op de switch. Als je geen UTP-kabel hebt, kun je deze
         huren voor (2,-).

7. Andermans eigendommen
Iedereen blijft van elkaar eigendommen af, dus niemand speelt ook op andermans PC. Als je hier toestemming voor hebt gekregen van de eigenaar, mag dit natuurlijk wel. Zo wordt voorkomen dat eigendommen kwijt of beschadigd raken.

8. Misdragingen
Wanneer een deelnemer zich misdraagt op een LAN-Party van Landalism, kan deze direct met zijn of haar eigendommen verwijderd worden. De crew mag bepalen wanneer iemand zich misdraagt.